تقدیر از داوران برتر مجله نیوار

دکتر غلام‌حسن محمدی، لیلی خزانه‌داری و رسول همتی به عنوان داوران برتر مجله نیوار معرفی شدند.

نشست هیات تحریریه مجله نیوار با حضور رئیس سازمان هواشناسی و اساتید موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو، چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398 در سالن شهید رجایی سازمان هواشناسی برگزار شد.

در بخشی از این نشست از بین 52 داور مجله، دکتر غلام‌حسن محمدی، لیلی خزانه‌داری و رسول همتی از سوی هیات تحریریه به عنوان داور برتر معرفی شدند و مورد تقدیر دکتر سحر تاج‌بخش معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور قرار گرفتند.

داوری به موقع، کیفیت و تعداد مقالات داوری شده از اهم ملاک‌های انتخاب داور برتر بوده است.

نیوار اولین و تنها مجله علمی_ترویجی سازمان هواشناسی است که از سال 1339 منتشر می شود.

درباره پژوهشکده اقلیم شناسی

پژوهشکده اقلیم شناسی پژوهشکده ای است در جهت ارتقاء سطح کیفی برنامه های تحقیقاتی در زمینه اقلیم شناسی و انجام تحقيقات كاربردي، خصوصاً در زمينه مديريت ريسك بلاياي جوي – اقليمي و تغییر اقلیم. مهمترین فعالیتهای این پژوهشکده انجام پروژه های تحقیقاتی، حمایت از پایان نامه های دانشجویی در راستای الویتهای پژوهشی سازمان هواشناسی کشور، چاپ و انتشار نتايج حاصله از تحقيقات و مطالعات انجام شده در كتاب، مجله علمی و گزارشات علمی و پیش بینی های میان مقیاس و بلند مدت اقلیمی میباشد.

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشکده اقلیم شناسی (CRI) می باشد.